Afrekenpagina Zichtbaarheids Challenge - Claudia Carreiro Contentstrategie

10-daagse Instagram Zichtbaarheids Challenge

Transformeer jouw feed met authentieke content

"Het heeft zoveel meer gebracht dan ik van tevoren had gedacht. Ik wilde zichtbaarder worden, maar dat vond ik zo eng. Ik voelde dat ik daar back-up voor nodig had en jij was de juiste persoon. Ik vind het zo bijzonder hoe je gelaagdheid aangebracht hebt in die 10 dagen waardoor ik uiteindelijk echt tot de kern kwam van mijn verhaal."
Lenny - Made With YADE
Illustrator
"Vannochtend mijn eerste “praatstory” geplaatst en zoveel leuke reacties 💕😭 had ik echt niet verwacht! "Super blij met wat ik heb geleerd van Claudia. Het heeft mijn creativiteit geprikkeld, ik ben meer tijd en energie in mijn content gaan steken en ik ben dus ook gegroeid! Claudia heeft goede ideeën en weet ook goed hoe je een persoonlijke touch kan verwerken en hoe je dus “echte” content maakt. Zeker een aanrader dus!"
Eva - Atelier Vio
Handgeschilderde vazen
"De Zichtbaarheids Challenge bood me waardevolle inzichten en hulpmiddelen om mijn verhaal effectief te vertellen en mijn missie op een authentieke manier te delen. Het heeft me geholpen om mijn struikelblokken te overwinnen en meer helderheid te krijgen over hoe ik mijn boodschap kan overbrengen. Nu voel ik meer vertrouwen om mijn verhaal te vertellen en anderen te inspireren met de kracht van edelstenen."
Melany - Beau Accessoires
Handgemaakte edelstenensieraden
Toon besteloverzicht
€59.29
Product Subtotaal
Instagram Zichtbaarheids Challenge  × 1 49.00
Subtotaal 49.00
21% BTW 10.29
Totaal 59.29

Email adres

Gegevens

Laat de ideeën (ook na de Zichtbaarheids Challenge) stromen! Deze gids met 50+ bladzijdes gevuld met 24 inspirerende oefeningen leveren jou mooie eye-openers & plezier op. 

Dat is slechts 1 euro per les.

Samenvatting

Product Subtotaal
Instagram Zichtbaarheids Challenge  × 1 49.00
Subtotaal 49.00
21% BTW 10.29
Totaal 59.29

Betaling

  • Kies je bank

Ga je ook mee op ontdekkingsreis door Instagram?

Ik was eerst vooral iemand die lekker anoniem kon scrollen en nu moet ik zelf een schijnwerper pakken. De Zichtbaarheids Challenge heeft mij echt geholpen om de insta-drempel over te komen, daarnaast heb ik veel praktische tips en inzichten gekregen. Ik vind Claudia's betrokkenheid ook zo fijn en oprecht.

Kraamverzorger & postpartum doula

Echt een verademing dat jij kijkt naar organisch groeien en verhalen vertellen in plaats van adverteren. Je laat mezelf opnieuw ontdekken. Jouw ideeën en tips alleen al zijn goud waard.

Bijzondere edelstenen & cadeaus

Opdrachten 1 en 2 hebben alvast een revolutie veroorzaakt in ons werken samen. We hebben onze missie herbekeken en zijn knopen aan het doorhakken die ons tot op heden tegenhielden om tot actie te komen.

Ecologische producten & non-profitorganisatie in Mexico

Haar grote kracht is dat zij zich volledig inzet voor jouw onderneming en alle tijd neemt om je verder te helpen. Ze blijft je inspireren tot het moment dat je echt in actie komt.

Culinair platform met recepten, hotspots & wijnreizen

Claudia Carreiro Contentstrategie draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders