Gratis mini masterclass: klanten aantrekken met een authentieke Instagram feed - Claudia Carreiro Contentstrategie

Gratis Instagram mini Masterclass & Instagram gids

Klanten aantrekken vanuit je hart met een authentieke Instagram feed

"Echt een verademing dat jij kijkt naar organisch groeien en verhalen vertellen in plaats van adverteren en andere aparte ideeën die ik weleens te horen kreeg. Je laat mensen in hun waarde en laat mezelf opnieuw ontdekken."
Deelnemer van de Zichtbaarheids Challenge

Val op door jezelf te laten zien!

Vind jij het spannend om zichtbaar te zijn op Instagram, maar wil je wel graag meer mensen bereiken? Bekijk mijn gratis mini masterclass en start vandaag nog met het vergroten van jouw online zichtbaarheid!

Meld jezelf aan voor mijn maillijst en ontvang mijn mini masterclass cadeau + Instagram groei gids

Ik kijk er nu al naar uit om jouw transformatie te zien!

Waarom ondernemers mijn Instagram expertise inschakelen:

Als ik aan Claudia denk, dan zeg ik expertise & ervaring weet waar ze het over heeft stimulerend & motiverend vanuit het hart  mooi & bijzonder voelt goed aan oprecht & authentiek inspirerend enthousiast

Je ontvangt ook mijn Instagram gids

12 groei tips in je mailbox

In mijn gratis Instagram Gids zul je vast herkenbare dingen tegenkomen. Veelgestelde vragen over Instagram reels en stories bijvoorbeeld. Hoe krijg je toegang tot alle muziek? Maar ook inspirerende groeitips die jou weer motivatie geven geven om door te zetten. Misschien ervaar je net als mijn klanten zelfs een “AHAA-momentje” waarin er een Insta-wereld voor je opengaat.
Al meer dan 84x gedownload!

"Jij bent mijn go to person als ik er op Instagram even niet uitkom. Weet snel wat te doen en met de juiste tips kom ik een stuk verder. "

Instagram strategie gesprek - Claudia Carreiro
Laat je inspireren & motiveren

Bekijk de gratis mini Instagram masterclass om meer mensen te trekken

Heb jij het gevoel dat je de zoveelste ondernemer bent op Instagram? Ben je bang dat je het allemaal voor niets doet? Maak jouw Instagram bedrijfsprofiel uniek door jezelf te laten zien!
@how.we.grow.w.
@how.we.grow.w.Whitney Hodzic
Virtual assistant & planner
Lees verder
"Jij bent mijn go to person als ik er op Instagram even niet uitkom. Weet snel wat te doen en met de juiste tips kom ik een stuk verder. Je masterclass was top en bruikbaar. Nu mag ik zelf aan de bak met soms een vraag aan jou via de DM. Dank je wel!"
@esieradenbye_star
@esieradenbye_starEsther Cappon
Unieke handgemaakte sieraden
Lees verder
"Onlangs een Masterclass Reels gevolgd bij Claudia. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Ik zag er tegenop om te beginnen aan Reels en om zelf in beeld te verschijnen. Door Claudia heb ik deze stappen toch gezet. Ze motiveert je en als je vragen hebt, kun je altijd bij haar terecht. Dank je wel Claudia!"
@ikwilpeperenzout
@ikwilpeperenzoutCorrie Weijers
Weddingplanner & stylist
Lees verder
"Een bonk enthousiasme en kennis, super tof hoe ze je verder helpt om jou bereik te vergroten. Dit vol passie en boordevol goede tips wat naast dat het enorm handig en waardevol is ook enorm aanstekelijk werkt! Een mega aanrader voor iedereen."
@itspawsome.nl
@itspawsome.nlTanja van de Braak & Stefan Haver
Diervriendelijke & duurzame kleding
Lees verder
"Claudia heeft ons na één gesprek al enorm goed geholpen met allerlei tips en adviezen ter verbetering van onze Instagram. Haar persoonlijke service en aandacht is voor ons een absolute meerwaarde. Claudia heeft de juiste expertise in huis om ons te laten groeien."
@bulkcommunicatie
@bulkcommunicatieMadelein Bulk
Communicatiebureau
Lees verder
"Ik heb bij Claudia de masterclass reels gevolgd en ik kan het iedereen aanraden. De uitleg was heel duidelijk en praktisch en heeft me echt geholpen om ook zelf met reels aan de slag te gaan. Ook worden er goede tips gegeven hoe je ervoor kan zorgen dat je reel beter bekeken wordt."
@linssenfotografie
@linssenfotografieYvonne Linssen
Fotograaf
Lees verder
"Ik heb meegedaan met een Reels challenge voor Instagram. Claudia stuurde overzichtelijke mails met duidelijke uitleg over de opdrachten. Haar ideeën en voorbeelden zijn erg inspirerend. Verder kun je haar bij vragen altijd een bericht sturen en krijg je super snel een reactie! Super fijn!"
@zaaienoogsten
@zaaienoogstenThessa Engberts
Christelijke kaarten
Lees verder
"Ik heb de Masterclass reels gevolgd en de reels challenge. De Masterclass is erg leerzaam. Ik heb hem twee keer gekeken omdat ik graag mee wilde schrijven wat ik wilde onthouden. Ik heb nu een to do list met stappen wat ik kan gaan doen wanneer ik een reel ga maken. Heel handig, veel geleerd 🙂 Ga zo door Claudia!"
@maan_het_hartkompas
@maan_het_hartkompasRomana Ritfeld
Readings & workshops
Lees verder
"Zo blij dat ik Claudia haar account tegen ben gekomen op Instagram, kan het niet vaak genoeg zeggen. Claudia helpt ondernemers zo goed op weg met de nieuwe technieken van instagram REELS. Ik doe nu mee met de REELS zomerchallenge, en kom hierdoor steeds meer out of the REELS box! Echte aanrader weer, als je Claudia nog niet volgt loop je echt wat mis, thanks Claudia!"
@shiningpurity.eo
@shiningpurity.eoKylie van der Vos
Essentiële oliën
Lees verder
"Ik volgde Claudia al een tijdje op Instagram en zag hoe ze met veel enthousiasme goede tips deelde. Daarom besloot ik deel te nemen aan haar masterclass Reels. Hiervan heb ik op een leuke manier veel geleerd! Wat zo fijn is aan Claudia is dat ze alles heel goed en rustig uitlegt. Dankzij haar kan ik weer stappen maken!"
@immies_cupcakes
@immies_cupcakesImke van Dijk
Bakkerij
Lees verder
"De masterclass reels gevolgd. Nog nooit met reels gewerkt en in de video's krijg je duidelijke uitleg hoe het werkt om er zelf mee te kunnen starten. Ook via Instagram is Claudia vervolgens betrokken en geeft tips en voorbeelden waar je mee aan de slag kan. Ook bij specifieke vragen denkt ze met je mee en helpt je verder."
@karin.geenen
@karin.geenenKarin Geenen
Massages, workshops & coaching
Lees verder
"Ik volgde de masterclass Reels en ik vond het heel leuk inspirerend en helpend zoals Claudia het vorm gaf. De class was vooral inspiratie maar daarnaast heeft ze een super uitgebreide tutorial waarin je stap voor stap leert hoe jij jouw eigen reels maakt. Een uitdaging die voor mij een stukje minder uitdagend werd! Dankjewel Claudia voor je waarde en zeker jouw enthousiasme is mooi om te ervaren. Niet uit de weg gaan maar het gewoon gaan doen!"
@nadiacohen_coaching
@nadiacohen_coachingNadia Cohen
Coach
Lees verder
"Ik heb vandaag bij Claudia de masterclass Reels gedaan. Heel informatief en inspirerend. Praktisch en helder uitgelegd over hoe het allemaal werkt, daarnaast hele gerichte tips en ideeën specifiek voor mijn bedrijfstype. Super fijn! En zoals ik ondertussen van Claudia gewend ben is het niet alleen leerzaam, er zit een element in van plezier. Dat, boven alles, maakt dat ik de stof niet alleen gretig opneemt, maar dat ik daadwerkelijk zin heb om aan de slag te gaan. Het roept creativiteit en luchtigheid op bij me. Die combinatie van fun en informatief is echt geweldig!"
@maan_het_hart_kompas_readings
@maan_het_hart_kompas_readingsRomana Ritfeld
Readings & workshops
Lees verder
"Ik ben echt super blij dat ik het account van Claudia ben tegen gekomen op instagram, kan het niet vaak genoeg zeggen. Ze helpt echt vanuit haar hart ondernemers op weg om instagram nog beter in te zetten. Claudia helpt ondernemers zo goed op weg met de nieuwe technieken van instagram REELS. Ik doe nu mee met de REELS zomerchallenge, en kom hierdoor steeds meer out of the REELS box! Echte aanrader weer, als je Claudia nog niet volgt loop je echt wat mis. Twijfel je nog over de Masterclass Reels.. dan zou ik zeggen, stop daar maar mee en schrijf je in, krijg je echt geen spijt van. Thanks Claudia!"
@voedselbankrotterdam
@voedselbankrotterdamHelma Beker
Hoofd communicatie & PR manager
Lees verder
"Claudia verzorgt bij ons op de Voedselbank Rotterdam alle sociale media. Door het wel doordacht plaatsen van content door Claudia heeft dit de Voedselbank Rotterdam veel opgeleverd. Zij verstaat dit vak. We zijn zo spectaculair gestegen in onze volgers, waardoor wij een enorme toename in kleine donateurs (5 euro voor een voedselkrat voor een gezin per week) en grotere donateurs hebben gekregen. Haar inzet, levert ons mede de omzet die we nodig hebben om wekelijks 6300 huishoudens van voedsel te voorzien. Claudia, namens de Voedselbank Rotterdam, de complimenten, je bent een top collega!"
@hartjeperpost
@hartjeperpostPeretta Hoekstra
Brievenbus pakketjes
Lees verder
"Ik heb de afgelopen maanden heel veel fijne, goede tips ontvangen van Claudia via haar Instagrampagina en heb in haar persoonlijk een motivator gevonden op het gebied van zichtbaarheid op Instagram. Zonder haar had ik nooit gedurfd om mijzelf (meer) op Instagram te laten zien als gezicht achter mijn bedrijf. Ik kan eenieder aanraden om Claudia Carreiro Contentstrategie te volgen via Instagram en door haar onder meer een Instagramanalyse te laten doen! Lieve Claudia, bedankt voor jouw tips, inspiratie en betrokkenheid!"
@marjolijn.knippels
@marjolijn.knippelsMarjolijn Knippels
Traumatherapeut
Lees verder
"Ik heb bij Claudia het Instagram Groei Traject gevolgd en dit verliep echt boven verwachting. Ik was helemaal niet thuis hierin, maar Claudia heeft mij door haar expertise, rust en de vertaling naar Jip en Janneke taal mij het vertrouwen gegeven dat Instagram niet alleen is voor jongeren, maar je dit zelfs op oudere leeftijd en zonder veel kennis je eigen kan maken. Ze is helder, geeft heel passende voorbeelden die aansluiten aan je eigen werkveld. Top!"
@byirisbeukelmanIris Beukelman
Portret & detailfotograaf
Lees verder
"Ik kende haar nog niet maar haar manier van communiceren vond ik meteen heel fijn, ik werd snel enthousiast om mee te doen met haar challenge.Claudia, heel erg bedankt voor je motivatie om even een kickstart te geven voor mijn account! Ik raad haar zeker aan. Claudia weet waar ze het over heeft!"
@melany_beau_
@melany_beau_Melany Beau
Accessoires & edelstenen webshop
Lees verder
"De Zichtbaarheids Challenge bood me waardevolle inzichten en hulpmiddelen om mijn verhaal effectief te vertellen en mijn missie op een authentieke manier te delen. Claudia heeft me geholpen om mijn struikelblokken te overwinnen en meer helderheid te krijgen over hoe ik mijn boodschap kan overbrengen."
Vorige
Volgende

Ondernemers die ik heb geadviseerd: Kinderboekenschrijfster Sieradenmaker  Orthomoleculair therapeut Kraamverzorger Edelstenenwinkel Bloemist Aurareader Illustrator Trauma therapeut Fotograaf Masseur Webshopeigenaar Holistisch therapeut Taartenbakker Smartwatch merk Interieurontwerper Coach Weddingplanner Virtueel assistent  Communicatiemedewerker Kaartenlegger Muurschilderaar Voedingscoach - jouw vakgebied maakt niet uit!

Claudia Carreiro Contentstrategie draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders