1-op-1 Instagram Groei Traject - Claudia Carreiro Contentstrategie

1-op-1 Instagram Groei Traject

Beperkt aantal plekken

Samen jouw unieke contentstrategie uitwerken & ruimte voor al jouw vragen tijdens online 1-op-1 Instagram strategie sessies.

Ik kijk ernaar uit om jou persoonlijk te begeleiden!

Meer dan 200 kleine unieke ondernemers geholpen & o.a. samengewerkt met:

SYS Platform logo
Voedselbank Rotterdam logo

Het lijkt alsof je alles voor niets doet

Door het Instagram algoritme weer bijna niemand bereikt...

Je hebt het gevoel dat zo’n 80% van jouw volgers jouw content helemaal niet meer ziet. Het bereik is zó laag, dat zal vast wel door het vervelende algoritme komen. Waarom reageert er niemand op mijn post? De interactie is ver te zoeken! Heeft het nog wel zin? Hoe werkt het algoritme eigenlijk?
"We vonden het lastig om keuzes te maken, om content te maken en te bedenken hoe onze doelgroep te bereiken op Instagram. Als kleine ondernemers in een druk bezette concurrerende markt, is het uitdagend je te onderscheiden. Tevens het gebruik van Instagram met alle mogelijkheden die er zijn. Wij wisten echt alleen maar de basics"
Instagram strategie gesprek - Claudia Carreiro

Waarom ondernemers mijn Instagram expertise inschakelen?

Als laatste achter de nieuwste trends aanlopen

Terwijl jij nog uitzoekt hoe het werkt loopt jouw potentiële klant door naar de concurrent

Je wilt iets eerst goed begrijpen voordat je ermee aan de slag gaat. Instagram Reels? Dat kan nog wel even wachten, toch? Is dat ook voor ondernemers dan? Ondertussen vliegen de weken voorbij en ben je nog geen stap verder met jouw Instagram bedrijfsprofiel. Zonde! Dit is jouw kans om te groeien, zonder nog gebruik te hoeven maken van advertenties. Inmiddels bestaat de mogelijkheid om te adverteren op reels en concurreer je met bedrijven die het al heel goed kunnen. Waar wacht je nog op?
"Haar ideeën en voorbeelden zijn erg inspirerend. Verder kun je haar bij vragen altijd een bericht sturen en krijg je super snel een reactie! Super fijn!"
Yvonne @linssenfotografie
Fotograaf

Leer alle ins & outs over organische Instagram marketing

Elke week optimaliseren we een ander onderdeel op jouw bedrijfsprofiel

Voordat je start is het belangrijk om te evalueren waar je nu staat en vooruit te kijken. Waar wil je over 12 weken staan? Wat wil je gaan leren? Welke doelen wil je behalen? Welke stappen ga je zetten om dichterbij te komen? 

Waardoor gaat jouw hart sneller kloppen? Wat zijn jouw innerlijke drijfveren? Vanuit welke intrinsieke motivatie ben jij gestart? Welke energie wil je uitstralen op Instagram? Wie wil jij het liefst aanspreken en hoe trek je nieuwe mensen aan die enthousiast op die volgbutton klikken? 

 • Geef jouw branding een upgrade. Dat is veel meer dan het kiezen van een kleur of lettertype.
 • Versterk jouw merkpositionering. Creëer een unieke beleving voor volgers.
 • Krijg jouw missie helder. Communiceer krachtiger op Instagram.
 • Breng jouw unieke kernkwaliteiten in kaart. Onderscheid jezelf in de massa van ondernemers.
 • Vergroot jouw vindbaarheid. Optimaliseer jouw biografie & website.

Ik moedig je aan om uit je comfortzone te stappen, daar waar groei ligt. Durf jezelf zichtbaar te maken en verhoog de interactie. Geef volgers vertrouwen in jouw bedrijf en ontdek gemeenschappelijke interesses.

 • Verschijn moeiteloos & zelfverzekerd in je stories. Word zichtbaarder door te oefenen.
 • Krijg een diepere band & verhoog de interactie. Leer creatief gebruik te maken van diverse Instagram functies. 
 • Creëer visueel herkenbare stories. Ontdek jouw unieke tone of voice en voeg bijzondere elementen toe.
 • Transformeer klanten tot fans. Maak jouw aanbod nog waardevoller zodat klanten terugkeren.
 • Vernieuw jouw feed. Zet nieuwe stories om tot hoogtepunten.
 • Werk jouw eigen lancering uit. Maak mensen enthousiast & vul een wachtlijst op met alle tips. 

Krijg nog meer helderheid over jouw doelgroep en hoe je ze beter kunt bereiken. Door dieper in te zoomen op jouw ideale klant kun je ze echt voor je zien. Je verzamelt in deze module allerlei waardevolle informatie zodat je krachtigere content kunt maken. 

 • Krijg duidelijkheid in hoe het algoritme werkt. Je snapt eindelijk waar hashtags (niet) voor nodig zijn.
 • Visualiseer jouw ideale klanten. Verplaats jezelf beter in jouw doelgroep. 
 • Bereik nieuwe mensen met jouw missie. Krijg inzicht in hoe je beter gevonden wordt door de juiste mensen.
 • Combineer Instagram met e-mailmarketing. Verzamel (jouw eerste) leads & verhoog de klantbeleving.

Hoe kom jij in de flow zodat je consistent zichtbaar blijft? Wat zijn jouw onmisbare content thema’s? Met welke verhalen ga jij anderen inspireren?

 • Werk jouw unieke contentplan. Niet meer willekeurig posten, maar strategische content delen. 
 • Maak waardevolle content. Vind onmisbare thema’s voor jouw bedrijf.
 • Laat de ideeën stromen. Krijg zoveel content inspiratie dat je meteen aan de slag wilt!
 • Leer alles over visuele beeldkenmerken & product placement door influencers. Gebruik de onderzoeksresultaten van mijn bachelorscriptie om krachtigere beelden te maken. 

Verdiep jezelf in Reels en laat het cliché beeld van dansjes & playbacken los. Laat je inspireren om authentieke reels te maken die helemaal matchen met jouw bedrijf.

 • Haal meer resultaat met je video’s. Leer alle ins & outs zodat je meer views krijgt. 
 • Bedenk sneller reels met de unieke PLANT-methode. Ontdek de essentiële onderdelen van een succesvolle reel. 
 • Krijg 1001 ideeën om zelf creatieve & unieke reels te maken. Bekijk alle voorbeelden & ga zelf aan de slag.

Woohoo, jouw Instagram bedrijfsprofiel is geoptimaliseerd én je hebt jouw unieke contentstrategie uitgewerkt. Hoe nu zelf verder? 

 • Ontdek verschillende manieren om je content te hergebruiken. Je hoeft niet telkens iets nieuws te verzinnen!
 • Optimaliseer jouw content. Verbeter continu en groei verder op Instagram.

Versterk jouw merkpositionering

Val op in de massa door een personal brand neer te zetten

Hoe bijzonder is het dat je op Instagram de connectie kunt maken met jouw ideale klant. Je ziet ze niet alleen als klant, maar als mens die jij op weg kunt helpen met jouw missie! Uiteindelijk heb je zelfs jouw eigen community opgebouwd op Instagram en wordt je genoemd in stories & berichten.
"Zo blij dat ik het account van Claudia ben tegen gekomen op Instagram, kan het niet vaak genoeg zeggen. Ze helpt echt vanuit haar hart ondernemers op weg om instagram nog beter in te zetten. Claudia helpt ondernemers zo goed op weg met de nieuwe technieken van instagram REELS. Thanks Claudia!"
Romana Ritfeld - het hartkompas-1
Romana @maan_het_hartkompas_readings
Kaartleggingen & workshops

Durf te experimenteren op Instagram

Leer alle functies strategisch in te zetten voor jouw bedrijf

Online zichtbaar zijn is super spannend, dat weet ik. Tegelijkertijd kriebelt het bij jou, omdat je wél inziet dat het jou op weg gaat helpen. Wacht daarom niet te lang en ga het gewoon proberen! Je gaat Instagram pas begrijpen wanneer je ermee aan de slag gaat! Zal ik je daarbij helpen?
"Heel informatief en inspirerend. Praktisch en helder uitgelegd over hoe het allemaal werkt, daarnaast hele gerichte tips en ideeën specifiek voor mijn bedrijfstype. Super fijn! En zoals ik ondertussen van Claudia gewend ben is het niet alleen leerzaam, er zit een element in van plezier. Dat, boven alles, maakt dat ik de stof niet alleen gretig opneemt, maar dat ik daadwerkelijk zin heb om aan de slag te gaan. Het roept creativiteit en luchtigheid op bij me. Die combinatie van fun en informatief is echt geweldig!"
Nadia Cohen coaching - review masterclass reels Claudia Carreiro
Nadia @nadiacohen_coaching
Coach voor vrouwen

Instagram Groei Traject bonussen

Je krijgt toegang tot mijn uitgebreide Groei Academy. Hier vind je naast de 6 modules ook extra materiaal!

Waardevolle groei bonussen

"Ze heeft mij duidelijke tips gegeven over hoe ik mijn Instagram account nog beter zou kunnen inzetten om o.a. mijn missie en visie meer naar voren te brengen en mogelijke nieuwe klanten aan te spreken. Daarnaast heb ik in haar persoonlijk een motivator gevonden op het gebied van zichtbaarheid op Instagram. Zonder haar had ik nooit gedurfd om mijzelf (meer) op Instagram te laten zien als gezicht achter mijn bedrijf. Lieve Claudia, bedankt voor jouw tips, inspiratie en betrokkenheid!"
Peretta @hartjeperpost
brievenbus geluk

De Groei Academy & alle modules zijn ondertussen helemaal vernieuwd! Ook het Instagram Groei Plan werkboek heeft een complete metamorfose gekregen en is aangevuld met diverse oefeningen!

Aan de slag met opdrachten & persoonlijke feedback

Instagram Groei Plan werkboek

Tijdens het Instagram Groei Traject ga je niet alleen leren over Instagram, maar je gaat ook echt echt aan de slag! Samen werken we in een digitale versie van het Instagram werkboek (170+ blz.). Deze staat vol met extra uitleg, stappenplannen, checklists en wekelijkse opdrachten.

Ik geef tussentijds feedback, laat opmerkingen achter die jou verder op weg helpen. Alle overige vragen die je hebt bespreken we verder tijdens een 1-op-1 strategie sessie.

Instagram groei Plan werkboek Marjolijn - Claudia Carreiro

Na het volgen van het Instagram Groei Traject ontvang je een groeipakketje per post. Je kunt dan altijd door jouw unieke contentstrategie bladeren.

Mijn persoonlijke groei traject

Claudia Carreiro

Ik zit sinds 2012 al op Instagram en heb dit platform door de jaren heen zien veranderen. Telkens als er een nieuwe functie bijkomt verschijnt er bij mij juist een enorme glimlach op mijn gezicht. Yes, weer een nieuwe mogelijkheid om jezelf beter te kunnen presenteren!

Tijdens mijn Bachelor & Master heb ik mij gespecialiseerd in social media en heb ik uniek onderzoek gedaan naar productplacement op Instagram. Ook heb ik een nieuwe masterclass ‘De Invloed van Influencers’ ontwikkeld samen met de hoogleraar, omdat hij zó enthousiast was over mijn scriptie! 

Toen ik als afgestudeerde geen passende baan kon vinden en ook mijn bijbaan verloor door de crisis wilde ik niet langer meer stilzitten! Ik ben mijn nieuwe uitdaging aangegaan als zelfstandig ondernemer.

Ik wil mijn kennis en passie voor Instagram graag delen met ondernemers zoals jij! Ik heb inmiddels meerdere ondernemers geholpen door middel van een Instagram account check en het eerste Instagram Groei Traject was geweldig! Ik vind het super leuk om anderen te helpen met Instagram en te zien dat zij daadwerkelijk groeien. Je ziet niet alleen zichtbare transformaties, maar ook dat je dankzij dit traject meer vertrouwen krijgt doordat je beter begrijpt hoe Instagram werkt en ik jou telkens een duwtje in de goede richting geef.

"Ik volgde Claudia al een tijdje op Instagram en zag hoe ze met veel enthousiasme goede tips deelde. Daarom besloot ik deel te nemen aan haar masterclass Reels. Hiervan heb ik op een leuke manier veel geleerd! Wat zo fijn is aan Claudia is dat ze alles heel goed en rustig uitlegt. Dankzij haar kan ik weer stappen maken!"
Kylie @shiningpurity.eo
IPL Young Living essentiële oliën

Instagram Groei Traject deelnemers

5/5

Van 'bang zijn om met je snuffert voor de camera te staan' naar het delen van kwetsbare video's op Instagram

"Ik heb bij Claudia het Instagram Groei Traject gevolgd en dit verliep echt boven verwachting. Ik was helemaal niet thuis hierin, maar Claudia heeft mij door haar expertise, rust en de vertaling naar Jip en Janneke taal mij het vertrouwen gegeven dat Instagram niet alleen is voor jongeren, maar je dit zelfs op oudere leeftijd en zonder veel kennis je eigen kan maken. Ze is helder, geeft heel passende voorbeelden die aansluiten aan je eigen werkveld. Top!"
Marjolijn Knippels
Trauma therapeut
"Je was goed bereikbaar en stond altijd voor ons klaar. In het werkboek gaf je reactie op onze vragen, tijdens de sessie was je goed voorbereid en op Instagram via DM kregen we leuke tips. We hebben zowel nieuwe inspiratie als motivatie, omdat we nu met een plan kunnen starten. We snappen eindelijk hoe het werkt! Claudia, nogmaals bedankt voor je hulp. Het was een leerzaam en ook zeer leuk traject om te volgen."
Tanja & Stefan van It's Pawsome
Duurzame, vegan kleding merk

Eerdere samenwerkingen:

1-op-1 Instagram Groei Traject

Persoonlijke begeleiding & antwoord al jouw Insta vragen

[EXPERT] Groei Traject

Inclusief persoonlijke coaching
599,- excl. BTW
 • In 6 weken alle ins & outs leren van Instagram (6 modules)
  Specifieke startdatum kun je zelf bepalen; in overleg
 • 4x een 1-op-1 strategie sessie via Zoom
 • Persoonlijke begeleiding & online support:
  stel al jouw vragen & krijg feedback
 • Samen werken aan Instagram Groei plan:
  werkboek vol met opdrachten, checklists en stappenplannen
 • Na onze samenwerking ontvang je een groei pakketje per post met jouw gepersonaliseerde werkboek
 • BONUS 1: één maand lang extra online support
  voor feedback, vragen, motivatie
 • BONUS 2: onbeperkt toegang tot de Groei Academy
 • BONUS 3: toegang tot verdiepende masterclasses,
  tutorials & reels challenge werkboek
tip

Een totaal pakket: videomodules, werkboek, strategie sessies en 1-op-1 support

Een Instagram expert die zich goed kan inleven in ons bedrijf

“Als kleine ondernemers in een druk bezette concurrerende markt, is het uitdagend je te onderscheiden. Het feit dat je voor de kleine ondernemers aan de slag bent, was voor ons een fijne pre om het gesprek aan te gaan. 

Het is fijn om van een (onafhankelijk) expert te horen wat uiteindelijk helpt om onze doelen te bereiken. Iemand die zich kan inleven in ons bedrijf. Met één Instagram strategie gesprek heb je ons al enorm goed geholpen met allerlei tips en adviezen ter verbetering van onze Instagram. Het totaalpakket van het 1-op-1 Instagram Groei Traject met nog meer persoonlijke sessies sprak ons aan.”

"Veel geleerd over het gebruik van Instagram en wat er allemaal mogelijk is. Daarnaast ook wat je al kunt doen door juiste keuze van doelgroep en het bereik hierin, o.a. gebruik van hashtags, locaties, klantonderzoek. Ook fijne tips en tricks die we anders nooit hadden geleerd. We hebben zowel nieuwe inspiratie als motivatie, omdat we nu met een plan kunnen starten. We snappen eindelijk hoe het werkt!"

Enthousiaste reacties tijdens het Instagram Groei Traject

Binnen een paar uur kreeg haar eerste Reel al ruim 3000 views!

Veelgestelde vragen

Meer informatie over het Instagram groei traject

Het Instagram Groei Traject is voor jou als je:
Een enthousiaste ondernemer bent die meer wilt leren over Instagram en snapt dat organisch groeien een lange termijn strategie is.

Producten of diensten verkoopt (of gaat verkopen). Het maakt niet uit welk vakgebied of expertise.

✅ Het leuk vindt om nieuwe dingen uit te proberen. Hoewel je het nu misschien nog spannend vindt, wordt je dankzij dit traject steeds zichtbaarder voor jouw ideale doelgroep!

✅ Een Instagram account hebt, al wat geplaatst hebben en enige basiskennis hebt. Heb je nog geen bedrijfsprofiel aangemaakt? Doe dat meteen en start gelijk goed!

Op verschillende vlakken wilt groeien. Je kijkt verder dan het aantal likes & volgers. Je wilt mensen inspireren met jouw unieke verhalen, je wilt jouw naamsbekendheid vergroten en jouw plek als expert claimen op Instagram. 

Het Instagram Groei Traject is niet voor jou als je:
❌ Geen ondernemer bent en niet van plan bent dit te worden.

❌ Geen producten of diensten verkoopt. Ben je aan het onderzoeken wat jouw (vernieuwde) productaanbod is? Dan kun je het natuurlijk wel volgen.

❌ Jouw bedrijf nog ziet als een bedrijfje of hobby voor 'ernaast'. Neem je bedrijf serieus en kom professioneel over. Ga next-level dankzij het Instagram Groei Traject!

❌ Op zoek bent naar een manier om snel te groeien op Instagram. Er is geen magische succesformuleBovendien zegt het aantal likes of volgers lang niet alles. Er zijn verschillende factoren waardoor je alsnog resultaat haalt.

❌ Veel kennis hebt van Instagram en hier al veel leads of klanten uithaalt.

❌ Niet openstaat voor feedback, geen zin hebt om iets nieuws te leren of proberen. 

 

In dit traject ga je NIET leren adverteren. Het is veel belangrijk om eerst te weten hoe je optimaal gebruik maakt van alle functies zodat je jouw doelgroep via meerdere wegen organisch bereikt. Vaak zie ik dat ondernemers meteen starten met adverteren, zonder resultaat. De basis moet namelijk goed zijn en je moet begrijpen wat je aan het doen bent.

Veel ondernemers geven meteen geld uit aan advertenties (zonder resultaat), terwijl er nog genoeg mogelijkheden zijn om organisch te kunnen groeien

 

Ondertussen komen er steeds meer accounts bij en moet je met meer mensen concurreren. Ook komen er telkens nieuwe functies bij. Als de basis niet goed staat en je nog steeds zomaar wat plaatst zul je hier geen resultaat uithalen. 

 

Door het volgen van dit unieke Instagram Groei Traject ga je concrete stappen zetten en optimaliseer je in korte tijd jouw Instagram bedrijfsprofiel. Je krijgt persoonlijke begeleiding en gaat gericht aan de slag waardoor je in korte tijd veel meer stappen zet dan wanneer je dat alleen zou doen.

Dit wat het Instagram Groei Traject uniek maakt:

 1. Combinatie tussen online video's & een fysiek werkboek: hoe tof is het om door jouw persoonlijke Instagram contentstrategie te kunnen bladeren? Je ontvangt ook andere leuke verrassingen.
 2. Informatief & praktisch. Je gaat niet alleen kennis of inspiratie opdoen, ik deel concrete actiepunten & strategische voorbeelden zodat je er meteen wat aan hebt!
 3. Persoonlijke begeleiding & 1-op-1 strategie sessies. Dit is super waardevol! Door mijn vernieuwende ideeën en persoonlijke adviezen ga je Instagram steeds leuker vinden en blijf je gemotiveerd om door te pakken. Ik reageer snel via Instagram DM.

Ben je enthousiast geworden? Leuk!! Je kunt meteen starten met het Instagram Groei Traject. Je krijgt direct toegang tot mijn Groei Academy. 

 • Na aankoop ontvang je meteen een e-mail met instructies om 4 strategie sessies in te plannen in mijn agenda wanneer het jou uitkomt. Ik lees graag via de mail welke 6 weken jij aan de slag wilt met ons 1-op-1 traject.

En ik kan niet wachten om jou te helpen groeien!

Enthousiaste recensies

5/5

Van enthousiaste masterclass reacties tot dankbare 1-op-1 samenwerkingen

Heb je nog een vraag of wil je eerst kennismaken?

Stuur een mail of stel jouw vraag via Instagram DM.

Wil jij het Expert Traject volgen & weet je al welke 6 weken je samen wilt werken aan jouw unieke Instagram contentstrategie? Geef het aan me door & dan plannen we meteen de 4 strategie sessies in! Je krijgt na het afrekenen direct een mail met alle informatie en de link om de Instagram strategie sessies in te plannen.

Claudia Carreiro Contentstrategie draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders