Instagram strategie gesprek - Claudia Carreiro Contentstrategie

Persoonlijke Instagram groei adviezen

Plan een Instagram strategie sessie in & ontdek jouw groeipunten

Meer dan 200 kleine unieke ondernemers geholpen & o.a. samengewerkt met:

SYS Platform logo
Voedselbank Rotterdam logo

Laat de content ideeën weer stromen

Groei organisch op Instagram

Je wilt graag meer met jouw Instagram account doen en het liefst natuurlijk meer mensen bereiken met jouw ondernemersmissie. Terwijl je door Instagram scrollt die je al die leuke content van anderen en lees je die succesverhalen. Je voelt dat er zoveel groepotentie in jouw account zit die jij nu nog niet goed genoeg benut. Tijd om het anders aan te pakken!

"Claudia heeft ons na één gesprek al enorm goed geholpen met allerlei tips en adviezen ter verbetering van onze Instagram. Haar persoonlijke service en aandacht is voor ons een absolute meerwaarde. Na het eerste gesprek kregen we ook direct de aantekeningen doorgestuurd en konden we aan de slag, waarbij ze ons ook na het gesprek tips bleef geven. Kortom, Claudia heeft de juiste expertise in huis om ons te laten groeien."
Tanja & Stefan @itspawsome
Diervriendelijke & duurzame kleding
Eén Instagram strategie sessie brengt jou al verder.

Herken je dat?

Antwoord op al jouw Instagram vragen

Krijg meer helderheid in jouw feed

Ik vind het zo zonde om te zien dat ondernemers gefrustreerd raken door Instagram. Wanneer ik een Instagram account zie stromen er bij mij meteen allerlei ideeën binnen.

Er zijn nog zoveel manieren om organisch te groeien! Die lange termijnstrategie en focus gaat jou uiteindelijk zoveel meer opleveren dan het meedoen aan een snelle follow loop. Uiteindelijk draait het om het hebben van kwalitatieve volgers.
Kies voor een duurzame lange termijn strategie!

Dit zeiden ondernemers over mijn expertise:

👀 “Met haar oog voor detail en expertise heeft ze waardevolle feedback gegeven.” – Renée
🤿 “Ze duikt echt in wat je doet en dat voelt zo waardevol.” – Lenny
👌 “Hele goede adviezen en feedback.” – Sophie
✍️ “Haar kennis en ideeën resulteerden in concrete verbeterpunten waarmee ik aan de slag kan.” – Mayee
❤️‍🔥 “Ze leefde zich in, begreep mijn wensen en product heel goed en gaf waardevolle tips.” – Susan
💡 “Claudia is echt een ideeënfabriek. Haar tips en ideeën zijn echt goud waard.” – Anja 

Waarom ondernemers een 1-op-1 Instagram strategie gesprek boeken

Krijg o.a. antwoord op deze Instagram vragen:

Ik weet precies wat wel of niet werkt

Plan een Instagram strategie gesprek in of neem een strippenkaart

Ik vind het zo zonde om te zien dat ondernemers gefrustreerd raken door Instagram. Wanneer ik een Instagram account zie stromen er bij mij meteen allerlei ideeën binnen. Er zijn nog zoveel manieren om organisch te groeien! Die lange termijnstrategie en focus gaat jou uiteindelijk zoveel meer opleveren dan het meedoen aan een snelle follow loop. En uiteindelijk draait het om kwalitatieve volgers.
Je vult bij het afrekenen jouw Instagram account naam (@) in en op de bedankpagina staat een link naar een korte vragenlijst zodat ik me kan voorbereiden op ons gesprek.

Laat een Instagram expert jouw account analyseren

Ontvang persoonlijke tips & adviezen voor verschillende onderdelen

Er gaat een Instagram wereld voor je open!

Ervaar dat 'aha momentje' tijdens ons Instagram strategie gesprek

Voor mij zijn veel dingen vanzelfsprekend, maar tijdens een Instagram strategie gesprek merk ik dat dit compleet nieuwe informatie is voor ondernemers. Ik leg het je zo helder mogelijk uit en er is ruimte voor al jouw vragen. Na dit gesprek ben jij net zo enthousiast over Instagram als ik en snap je eindelijk hoe je dit platform strategisch inzet!
Instagram strategie gesprek - Claudia Carreiro

"Het stroomt, echt zo dankbaar!"

Na de Instagram strategie sessie kwam een eerste samenwerking binnen via Instagram

“Ik ben een nieuw creatief project begonnen ‘made with YADE’, want ik hou van tekenen/schilderen. Het is mijn droom dit full-time te willen doen. Ik heb al diverse accounts gehad voor creatieve projectjes, maar dat was allemaal voor de lol. Nu wil ik er echt professioneel iets van gaan maken. Bij Instagram expert kwam je tevoorschijn. Ik doe veel op gevoel, en bij het zien en lezen van jouw website kreeg ik meteen een goed gevoel. Ook de laagdrempeligheid van alleen een eerste gesprek inplannen beviel.”

Na onze eerste Instagram strategie sessie:

“Mijn eerste samenwerking is een feit! Mijn tekeningen worden geprint als kaarten voor in een Mindful Meditatie pakket voor kids. Het komt echt door jouw tips. Concreet maken waar, hoe en wie. Ik heb het meteen aangepast in mijn portfolio. Precies dat was de trigger voor deze samenwerking.”

"Ik heb een heel fijn gesprek gehad met Claudia. Ze duikt echt in dat wat je doet en dat voelt zo waardevol! De instagram analyse en vooral het document met aantekeningen zijn super. Het maakt voor mij scherp waar ik aandacht aan mag geven, maar nog belangrijker misschien.... de durf er mee aan de slag te gaan en het naar een volgend level te brengen. Dankjewel mooie Claudia, ik blijf je zeker volgen!"
Lenny @madewithyade
Kinder illustraties
Daarna volgde ze de Zichtbaarheids Challenge en vanwege de goede ervaring boekte ze later zelfs nog een 1-op-1 Instagram strategie sessie.

Afstudeeronderzoeken

Master of Arts Communicatie

“Jouw website stond bovenaan toen ik googlede op ‘Instagram expert.’ Vanwege mijn Instagram expertise & wetenschappelijke achtergrond word ik regelmatig gevraagd voor interviews. Ik adviseer grote bekende merken of start-ups om verder te groeien.
Mijn strategische & wetenschappelijke kennis deel ik op een voor jou begrijpelijke manier!
Waarschijnlijk ben jij je er niet eens van bewust dat er nog zoveel mogelijk is op Instagram! Ik kijk graag naar jouw Instagram account en deel mijn persoonlijke groei tips en adviezen met je.

Plan meteen een Instagram strategie gesprek in

1 uur persoonlijk Instagram advies voor €97 (excl. btw)

Hieronder kun je een afspraak inplannen. Het laden kan even duren.

Na het afrekenen ontvang je meteen een bevestigingsmail met de Zoom link voor jouw gekozen dag/tijdstip & een korte vragenlijst. Jouw input neem ik mee in de voorbereiding en na de 1-op-1 strategie sessie ontvang je meteen alle aantekeningen in jouw mailbox.

Liever meteen goed aanpakken? Neem een strippenkaart en ontvang 1 sessie cadeau.

Wil je samen verder groeien?

Neem een strippenkaart met 5 sessies

Wat ik merk is dat ondernemers snel vastlopen. Het is fijn om weer met een frisse blik naar jouw Instagram bedrijfsprofiel te kunnen kijken en samen met iemand plannen uit te werken. Ik richt een persoonlijk Trello bord omgeving voor jou in waar je voorafgaand aan de sessies al jouw vragen kunt stellen en ik alle aantekeningen & ideeën bundel.

Leg jouw persoonlijke vraagstukken aan mij voor. Samen een challenge uitwerken of toewerken naar een lancering. Feedback op je reels concepten of nieuwe content uitwerken. 

1 jaar geldig & zelf in te plannen

"Mijn persoonlijke aanrader. Ik zou haar voor geen goud willen missen."

"Door het wel doordacht plaatsen van content door Claudia heeft dit de Voedselbank Rotterdam veel opgeleverd. Zij verstaat dit vak. We zijn zo spectaculair gestegen in onze volgers, waardoor wij een enorme toename in donateurs hebben gekregen. Haar inzet, levert ons mede de omzet die we nodig hebben om wekelijks 6300 huishoudens van voedsel te voorzien. Claudia, namens de Voedselbank Rotterdam, de complimenten, je bent een top collega!"
Voedselbank Rotterdam logo
@voedselbankrotterdam
Helma Beker | Hoofd Communicatie & PR manager

"Nieuwe ideeën & vervolgstap."

"Claudia heeft mij heel lief geholpen bij mijn afstudeeropdracht. Ik heb haar gevraagd feedback te geven op mijn storyboards welke gecreëerd werden ter inspiratie voor mijn Instagram Reels video’s voor Rebel Cactus. Claudia had van tevoren de storyboards al bekeken en kwam met hele goede adviezen en feedback. Daarnaast hielp ze me ook bij het bedenken van nieuwe ideeën welke ik als vervolg stap kon gebruiken. Dank daarvoor!"
@rebel_cactus
Sophie van den Brandhof | Hogeschool van Amsterdam | Kids smartwatch

"Oog voor detail & waardevolle feedback die mooie resultaten hebben opgeleverd!"

"Claudia heeft mij geholpen met het ontwikkelen van effectieve reels voor de socialmediastrategie van Garage Sale Krommenie. Met haar oog voor detail en expertise op het gebied van reels heeft ze waardevolle feedback gegeven op mijn concepten, die mooie resultaten hebben opgeleverd binnen mijn doelgroep!"
@garagesale.krommenie
Renée Rats | Hogeschool van Amsterdam | Vintage tweedehandswinkel

Strippenkaart voor ondernemers

5 Instagram strategie sessies met korting
534
388 excl. BTW
  • 5 online strategie sessies (in totaal 5 uur) via Zoom
  • Plan ze in mijn agenda wanneer jij wilt en feedback nodig hebt
  • Een stok achter de deur en altijd een Instagram expert die met je mee kan kijken!
  • Samen brainstormen, ideeën uitwerken of extra motivatie krijgen om door te zetten!
  • Bonus (t.w.v. €146): ontvang 1 sessie cadeau + toegang tot de Zichtbaarheids Challenge
tip
"Verhelderende call gehad met Claudia. 🥳 Super helpend als je niet zo thuis bent in social media zoals ik... ieder haar eigen expertise. 😁"
Marjolijn @trauma.en.relatie
Trauma therapeut
Ik ben geen Instagram helpdesk, maar geef je enorm veel handvatten om te groeien. Geen 'slimme' neppe groei hacks, maar persoonlijke groei adviezen voor jouw bedrijfsprofiel.

Mijn passie voor Instagram

Claudia Carreiro

Ik zit sinds 2012 al op Instagram en heb dit platform door de jaren heen zien veranderen. Telkens als er een nieuwe functie bijkomt verschijnt er bij mij een enorme glimlach op mijn gezicht. Yes, weer een nieuwe mogelijkheid om jezelf beter te kunnen presenteren!

Tijdens mijn Bachelor & Master heb ik mij gespecialiseerd in social media en heb ik uniek onderzoek gedaan naar productplacement op Instagram. Ook heb ik een nieuwe masterclass ‘De Invloed van Influencers’ ontwikkeld samen met de hoogleraar, omdat hij zó enthousiast was over mijn scriptie! Toen ik als afgestudeerde geen passende baan kon vinden en ook mijn bijbaan verloor door de crisis wilde ik niet langer meer stilzitten! Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan als zelfstandig ondernemer.

Ik vind het super leuk om mijn kennis en passie te delen over Instagram en ik heb hier meerdere ondernemers mee geholpen. Met mijn enthousiasme moedig ik jou aan om jouw authentieke zelf te laten zien op Instagram. Je krijgt meer vertrouwen doordat je beter begrijpt hoe Instagram werkt en ik jou een duwtje in de goede richting geef.

Met mijn persoonlijke adviezen kun jij weer verder!

5/5

Dit zeggen ondernemers over mij:

"Een heel goede ervaring met Claudia! Ik wilde graag korte feedback en een frisse blik op mijn social media-aanpak. Claudia bood precies wat ik zocht! Ze leefde zich in, begreep mijn wensen en product heel goed en gaf waardevolle tips. Een aanrader voor iedereen die aan de slag wil met zijn contentstrategie!"
@susanvanthullenaar
Kinderboekenschrijfster de Groene Hand serie
"Ze heeft mij duidelijke tips gegeven over hoe ik mijn Instagram account nog beter zou kunnen inzetten om o.a. mijn missie en visie meer naar voren te brengen en mogelijke nieuwe klanten via Instagram aan te spreken. Ze denkt graag mee in oplossingen en draagt duidelijke verbeterpunten aan. Ik heb in haar persoonlijk een motivator gevonden op het gebied van zichtbaarheid op Instagram. Zonder haar had ik nooit gedurfd om mijzelf (meer) op Instagram te laten zien als gezicht achter het bedrijf."
Peretta @hartjeperpost
Brievenbus geluk
"Ik wist al een tijdje dat ik mijn instagram account wilde verbeteren maar wist niet zo goed waar te beginnen. Ze heeft mijn profiel goed onder de loop genomen. En een uitgebreid rapport opgesteld van plus/ en verbeterpunten. Dit heeft me heel erg op weg geholpen om aanpassingen te maken die ook nog eens meer volgers tot gevolg had en wat klanten heeft opgeleverd! Ik heb nu een profiel wat unieker is door kleine aanpassingen en toevoegingen."
Natasja @la_tash_art
Vegan ink tattoo artist

Liever 6 weken samenwerken?

Vind je een Instagram strategie gesprek te weinig of heb je niet genoeg aan ‘losse strategie sessies’. Wil je graag in korte tijd meer leren over Instagram? Kies dan voor het EXPERT pakket van het Instagram Groei Traject. 

Krijg toegang tot de Groei Academy met videomodules, tutorials en meer. Werk samen met mij in jouw Instagram Groei Plan werkboek en stel tussentijds al jouw vragen.  Elke strategie sessie (4x) levert je weer mooie nieuwe inzichten op en een frisse blik zodat je verder kunt met een plan. 

"Je was goed bereikbaar en stond altijd voor ons klaar. In het werkboek gaf je reactie op onze vragen, tijdens de sessie was je goed voorbereid en op Instagram via DM kregen we leuke tips. We hebben zowel nieuwe inspiratie als motivatie, omdat we nu met een plan kunnen starten. We snappen eindelijk hoe het werkt! Claudia, nogmaals bedankt voor je hulp. Het was een leerzaam en ook zeer leuk traject om te volgen."
Tanja & Stefan van It's Pawsome
Duurzame, vegan kleding merk

Je vertelt vanuit ervaring merk ik of vanuit kennis. Door voorbeelden te geven van anderen of jezelf. En beide werken goed bij mij. Plus je brengt het vanuit jezelf, zonder trucjes. Ook dat werkt bij mij.

Unieke wanddecoratie & affirmatie kaartendecks voor kids

"Jij bent mijn go to person als ik er op Instagram even niet uitkom. Weet snel wat te doen en met de juiste tips kom ik een stuk verder. Nu mag ik zelf aan de bak met soms een vraag aan jou via de DM. Dank je wel!"

Virtual personal assistant voor startende ondernemers

Claudia weet alle ins en outs over Instagram en brengt dit op een super fijne, duidelijke manier over. Mét praktische tips die je ook meteen kunt toepassen. Super fijn!

Online community voor webshop eigenaren

Claudia Carreiro Contentstrategie draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders