Instagram Zichtbaarheids Challenge - Claudia Carreiro Contentstrategie

Instagram Zichtbaarheids Challenge

10-daagse ontdekkingsreis voor meer vertrouwen, verbinding & plezier

Je kunt direct starten! En er natuurlijk langer over doen dan 10 dagen.

Word authentiek zichtbaar op Instagram

Activerende opdrachten, strategische kennis & persoonlijke betrokkenheid

Wil jij zichtbaarder worden op Instagram, meer mensen organisch bereiken en opvallen in de massa? Dat gaat niet lukken als je jezelf blijft verschuilen achter je producten, algemene quotes, stockfoto’s of diensten. 👀
 
Mijn Zichtbaarheids Challenge moedigt je aan om jezelf wat meer te laten zien, over drempels te stappen & een diepere verbinding op te zoeken met jouw volgers. ✨️ In 10 dagen kom je tot de kern van jouw bedrijf en ga je ontdekken hoe je jouw feed écht uniek kunt maken.
 
Ik weet zeker dat jij zoveel moois te delen hebt wat jij nu nog verborgen houdt voor de buitenwereld. Daardoor mis je die oprechte connectie met jouw volgers die je nodig hebt zodat ze klant willen worden. 🗝
“Zo lekker! Gelijk in het diepe duiken🙈😱”

In 10 dagen ga je...

❤️‍🔥 een diepere band opbouwen met jouw volgers.
✅ aan de slag met praktische tips & 10 opdrachten.
✨ ontdekken hoe je jouw account unieker maakt.
🌻 jouw feed een persoonlijke touch geven.
💡 genoeg content inspiratie krijgen.

Blijf consistent zichtbaar op Instagram

Krijg nieuwe ideeën en word gemotiveerd

Dit alles voor slechts €49.

Als je een ticket hebt stuur je een volgverzoek naar dat account. Ik laat je dan zo snel mogelijk toe zodat je kunt starten!
“Je schudt ons wel ff wakker zo. 🙀😅 Het triggert wel hier ook naar te kijken. Dank voor het veilige podium 🧡🙏”
Instagram Zichtbaarheids Challenge werkboek 2024 - Claudia Carreiro

Waarom volgden ondernemers deze Zichtbaarheids Challenge?

0 + unieke ondernemers
maakten al een reis door de Zichtbaarheids Challenge

"Ik vind de challenge heel leuk en waardevol! Al veel leuke reacties gehad. En dat al na 2 opdrachten. Vooral m'n reels doen het goed waar ikzelf zichtbaar ben. Voor mij een mooie eye-opener dat zichtbaar zijn echt wel werkt."

"Opdrachten 1 en 2 hebben alvast een revolutie veroorzaakt in ons werken samen. We hebben onze missie herbekeken en zijn knopen aan het doorhakken die ons tot op heden tegenhielden om tot actie te komen."

"Ik vind het niet meer spannend. Na de Zichtbaarheids Challenge was die angst weg. Nu voel ik meer wat past bij ons en giet ik sommige opdrachten in een andere vorm. Jouw ideeën en tips alleen al zijn goud waard."

Zet vandaag die eerste stap!

"Ik heb net mijn eerste bericht gedeeld. Ik vind het erg spannend, maar het voelt als de eerste kleine stap."

Unieke ontdekkingsreis naar meer zichtbaarheid

Van onopvallend posten tot stralen op Instagram

[Deel 1] - Inner Roadtrip

Deze opdracht zorgt voor herkenning, sympathie & een meer verbonden gevoel. Het geeft je eigen zelfvertrouwen een boost. 

Deze opdracht zorgt ervoor dat je jezelf gaat onderscheiden van anderen. Je bent niet meer ‘de zoveelste’. 

[Deel 2] - Connecten met volgers

Deze opdracht is fun & verhoogt de interactie met je volgers. Het begin van een duurzame band

Deze opdracht verhoogt jouw expertstatus en merkpositionering. Het inspireert anderen, laat een diepe indruk achter. 

[Deel 3] - Authentiek ondernemen

Deze opdracht moedigt je aan om jouw unieke elementen in kaart te brengen en zichtbaar te maken op Instagram.

Deze opdracht zorgt ervoor dat je vaker ‘on top of mind’ blijft en een authentieke Instagram feed creëert.

Deze opdracht laat zien op welke verschillende manieren je content slim kunt hergebruiken.

Deze opdracht geeft een eerlijk beeld, een exclusief kijkje achter de schermen. 

[ Deel 4] - Groeien op Instagram

Deze opdracht levert veel waarde op waardoor je nieuwe mensen aan kunt trekken. 

Deze opdracht laat jou nogmaals terugkijken naar al die vele mooie stapjes uit je comfortzone

“Ik vond het best spannend dus na een hele lange tijd weer een vraagsticker geplaatst en leuke reacties gekregen. Elke dag pratende stories wat ik voorheen niet elke dag deed. 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳”
“Ik ben sowieso een stuk zichtbaarder geweest, dus een hele grote win.”

Enthousiaste berichten van ondernemers

Elke dag zichtbaarder op Instagram

“Mijn Insta ziet er zoveel levendiger uit. Het vormt echt een weerspiegeling van mezelf. En daar ben ik heel blij mee. 🙏 Ik krijg veel mooie reacties. Heb veel meer interactie. Heb hele DM gesprekken met mensen. Aanbiedingen voor samenwerkingen en bestellingen. Een droom die uitkomt met zulke ondernemers samen te werken. En binnenkort hangt mijn werk aan de muur in een praktijkruimte. 💙🩷✨️”

“Ik ben bezig geweest met elke dag pratende stories. Daardoor echt leuke gesprekken in DM gekregen! En lekker bezig geweest met polletjes en vragenstickers. Deze week stond voor mij persoonlijk ook in het teken voor sales, elke dag een product in het zonnetje zetten. En daardoor heb ik nu wel 2 bestellingen gekregen🥳🥳🥳”

“Vanochtend mijn eerste “praatstory” geplaatst en zo veel leuke reacties 💕😭 had ik echt niet verwacht!”

Tijdelijke bonus: mini Instagram analyse in jouw DM

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Helaas is deze bonus al vervallen, maar tijdens de challenge krijg je 10 dagen lang online support in de hechte community!

Naast jouw deelname aan het 10-daagse Zichtbaarheids Challenge ontvang je nu ook een persoonlijke videoboodschap. Ik bekijk jouw Instagram bedrijfsprofiel en doe een quick Instagram scan.
Ik deel mijn tips, verbeterpunten en ideeën met je zodat je direct aan de slag kunt. Voordat de Challenge start ontvang je de video in jouw DM.

We zijn met zo’n leuke groep! Kom erbij en word zichtbaarder op Instagram.

Video review - Lenny (@madewithyade)

Luister naar haar persoonlijke ervaring met de Zichtbaarheids Challenge

Tijdens de 10-daagse Zichtbaarheids Challenge kwam ze tot de kern van haar verhaal. Ze ontdekte hoe ze verschillende soorten content strategisch in kon zetten en kreeg meer interactie met haar volgers. Daarnaast heeft de challenge haar een heel huisstijlboek opgeleverd, zijn er toffe samenwerkingen op gang gebracht en heeft ze tijdens het volgen van de challenge haar werk aan de muur verkocht. Binnenkort hangt haar illustratie in een praktijkruimte!

Ik kijk ernaar uit om jou te inspireren met mijn challenge & persoonlijk aan te moedigen!

"Zo blij dat ik het account van Claudia ben tegen gekomen op Instagram, kan het niet vaak genoeg zeggen. Ze helpt echt vanuit haar hart ondernemers op weg om instagram nog beter in te zetten. Claudia is zo puur zichzelf, dat gaat goed met mijn energie! Haar drive om andere ondernemers te helpen, de info die ze deelt. Alles is zo waardevol, door haar krijg ik goede moed om te gaan knallen. En te laten zien wat ik daadwerkelijk kan betekenen voor anderen."
Romana Ritfeld - het hartkompas-1
Romana
Kaartleggingen & workshops
"Zoals ik ondertussen van Claudia gewend ben is het niet alleen leerzaam, er zit een element in van plezier. Dat, boven alles, maakt dat ik de stof niet alleen gretig opneemt, maar dat ik daadwerkelijk zin heb om aan de slag te gaan. Het roept creativiteit en luchtigheid op bij me. Die combinatie van fun en informatief is echt geweldig!"
Nadia Cohen coaching - review masterclass reels Claudia Carreiro
Nadia
Coach voor vrouwen

Persoonlijke Zichtbaarheidsreis - Claudia Carreiro

Ook ik vond het spannend om zichtbaarder te worden, maar toch laat ik mezelf zien

Sinds 2012 is Instagram al mijn favoriete platform.  Voor mij was dit dé plek waar ik mijn creativiteit kwijt kon en volledig mezelf kon zijn. Ik was telkens het buitenbeentje en op school werd ik jarenlang gepest. Ook de negatieve kant van social media ken ik. Toch liet dat me niet tegenhouden. Ik vond het super leuk om foto’s te maken. Verwacht er niet veel van hoor: in die tijd bestond mijn feed voornamelijk uit selfies, foto’s van mijn hond Boogie die er helaas niet meer is, mijn lievelingschoco pasta Nutella en zelfbedachte ‘fotoshoot’ sessies met mijn nicht. Toch wel leuk om met mijn 1m53 ook een beetje model te kunnen voelen.

Ik vond het geweldig om te zien dat je met 1 post mensen van over de hele wereld kunt bereiken. Tijdens mijn studie Communicatie & Informatiewetenschappen heb ik mij gespecialiseerd in social media en heb ik uniek onderzoek gedaan naar productplacement op Instagram. Ik keek ernaar uit om te gaan werken bij een social media bureau. 

Door de coronacrisis lukte het als starter niet om een baan te vinden. Ik wilde niet afhankelijk blijven van een uitkering en schreef mezelf in als ondernemer! Het moment dat ikzelf moest werken aan mijn eigen zichtbaarheid. Mega spannend, want de eerdere afwijzingen deden veel met mijn zelfwaarde.

  • Praten voor de camera? Omg… ergens zat het stemmetje nog in mijn hoofd die bang was voor de mening van anderen.
  • Of wat dacht je van: een heel Instagram bedrijfsprofiel beginnen vanaf 0 en 0 volgers hebben als ‘Instagram expert’. Wat zullen ze wel niet denken… (ha, zo’n DM heb ik ook gekregen). 
  • Heeft het wel zin om iets te delen als mijn enige volgers nieuwsgierige vrienden en familieleden zijn die niks van Instagram snappen? En geen eigen bedrijf hebben?

Maar ook hier was mijn passie weer sterker! Ik zie voor me voor wie ik het doe en ik blijf realistisch: organisch groeien op Instagram en een succesvol bedrijf hebben gaat niet vanzelf. Het heeft tijd & aandacht nodig. En dat is wat ik deed! Ik gaf mijn eerste Challenge en zag hoe enthousiast ondernemers waren. Ik hoop jou ook te inspireren & motiveren met mijn Instagram Zichtbaarheids Challenge. Ik deel mijn strategische Instagram tips, ervaringen & ideeën zodat jij ook nieuwe stappen zet uit jouw comfortzone.

Wat gaat de Zichtbaarheids Challenge jou brengen?

Elke ondernemer haalt iets moois uit de Zichtbaarheids Challenge. Stappen uit je comfortzone, zelfverzekerder in stories verschijnen, creatieve reels maken, meer interactie met volgers, nieuwe samenwerkingen, de eerste bestellingen & nog veel meer! Ontdek het zelf.

Start vandaag nog jouw zichtbaarheidsreis!

Enkele transformaties van klanten

Van het verschuilen achter producten tot het posten van krachtige authentieke content

Video review - Melany (@beau_accessoires)

Nog een ondernemer vertelt over de Zichtbaarheids Challenge

Melany twijfelde eerst of ze mee wilde doen met de Zichtbaarheids Challenge. Ze vroeg me via DM of het specifiek over Instagram stories ging.  📩 Mijn antwoord? Nee, het is een contentmix. Alle contentvormen samen heb je namelijk nodig op Instagram om jouw verhaal zo goed mogelijk te vertellen en mensen aan te trekken. “Yes, ik doe mee!” Hoewel ze zeker haar stories beter wilde benutten, ontdekte ze nog veel meer!

Ik zag haar creativiteit stromen tijdens de challenge. 🤩 Ze verbeterde haar profiel hier en daar en liet meer van zichzelf zien én horen. Haar verhaal delen, praatstories maken en vragen stellen aan haar doelgroep. Dat waren dingen die ze spannend vond. Wat als weer niemand reageert?

Met de Zichtbaarheids Challenge moedigde ik haar aan dit toch weer te proberen. Ik vertelde hoe ze haar stories het beste kon opbouwen en het leverde meer interactie op! Dat kan ook niet anders… als je vanuit je hart post, dan voelen mensen dat! 💌

Je kunt doelloos blijven scrollen op zoek naar inspiratie en jezelf blijven verstoppen. Of je kiest ervoor om jezelf te laten zien, op te vallen in de massa!

Haar grote kracht is dat zij zich volledig inzet voor jouw onderneming en alle tijd neemt om je verder te helpen. Ze blijft je inspireren tot het moment dat je echt in actie komt.

Zonder haar had ik nooit gedurfd om mijzelf meer op Instagram te laten zien als gezicht achter het bedrijf.

Dat wat je een ander brengt is zo transformerend. De durf echt zichtbaar te zijn in wie je bent, daarin faciliteer je zo liefdevol waardoor de meest creatieve zachte mooie mensen op je pad komen.

Meer informatie over de Zichtbaarheids Challenge

Je kunt direct starten met de Zichtbaarheids Challenge. Je kunt alle 10 de opdrachten in jouw eigen tempo uitvoeren. Als je na aanmelding een volgverzoek stuurt naar mijn besloten Instagram account geef ik je zo snel mogelijk toegang. Daarnaast krijg je als stok achter de deur 10 dagen een korte mail over de Challenge. 

 

In het exclusieve Instagram account kun je scrollen door alle opdrachten met instructies, verdiepingsvideo's bekijken en bladeren door story hoogtepunten voor nog meer inspiratie. 

 

Je kunt ook alle comments teruglezen van (oud) deelnemers. erop reageren, anderen taggen & zelf met ze connecten. Vanuit de groep zijn er mooie samenwerkingen ontstaan. 

 

Hoe actiever jij de Zichtbaarheids Challenge volgt, hoe waardevoller. Volg het niet stilletjes, maar laat zichtbaar merken dat je met opdrachten bezig bent. Ik kan je dan extra aanmoedigen, persoonlijk met je meedenken &  verder helpen.

Wat leuk dat je al een keer een challenge bij mij gevolgd hebt!

Zoals je weet verandert Instagram razendsnel en zijn er weer nieuwe functies bijgekomen. Dit is een nieuwe challenge en ik kijk ernaar uit om jou weer te inspireren en motiveren om consistent zichtbaar te worden op Instagram! Ik deel ook interessante onderzoekresultaten en tips waar jij direct mee aan de slag kunt!

Het is veel meer dan 'een gratis challenge' en eerder vergelijkbaar met een unieke persoonlijke experience. Door er een kleine investering voor te vragen zul je nog gemotiveerder aan de slag gaan.

 

De Zichtbaarheids Challenge bestaat uit strategisch uitgewerkte opdrachten, video's én persoonlijke mini coaching. Wanneer jij hier tijd voor vrij maakt & enthousiast deelneemt zal dat leiden tot transformerende resultaten.  

 

Bovendien deel ik op Instagram al ontzettend veel gratis kennis. Als je mijn content interessant vindt, ik jou eerder geïnspireerd heb, dan is deze challenge ook echt iets voor jou!

De challenge vindt plaats in een besloten Instagram account. Deze deel ik met je via de mail nadat je je aangemeld hebt. Zodra je een volgverzoek indient laat ik je zo snel mogelijk toe en kun je meteen aan de slag.  

 

Begin bij opdracht 1 en volg de challenge op chronologische volgorde. Alle eerdere stories die gedeeld zijn staan ook per dag vast als hoogtepunt. De verschillende opdrachten zullen je hopelijk motiveren en inspireren om meer met Instagram te doen! Pas als je echt in actie komt, ermee aan de slag gaat levert het je iets op. 

Zie het als een bijzondere ontdekkingsreis door Instagram waarin ik je meeneem langs verschillende sleutelstops. Alle opdrachten samen zorgen ervoor dat je jouw unieke elementen in kaart brengt en steeds dichterbij jouw doelgroep komt.

 

Het maakt je creatiever, geeft je nieuwe inzichten, motivatie & verhoogt de interactie met je volgers zodat zij je steeds beter leren kennen, vertrouwen krijgen en uiteindelijk klant bij je willen worden

Deze challenge is voor enthousiaste ondernemers die een bedrijfsaccount hebben op Instagram. Je kunt een starter zijn en nog niet zo lang een Instagram account hebben of hier al enige tijd op zitten. Je vindt het lastig om jezelf te onderscheiden in de massa van kleine ondernemers, misschien een beetje spannend nog om jezelf te laten zien, maar wilt graag zichtbaarder worden zodat jouw naamsbekendheid groeit. Zelfs ondernemers die al kennis hadden over Instagram raden deze challenge aan!

Deze challenge is niet geschikt als je geen Instagram account hebt (de opdrachten staan namelijk in een besloten Instagram account) of als je geen bedrijf hebt / het als hobby gebruikt. Mocht je nog niet officieel ondernemer zijn, maar wil je wel vast meer leren over hoe je dit platform zakelijk in kunt zetten dan kun je natuurlijk meedoen!

 

Het is niet voor jou als je op zoek bent naar een quick fix. Je haalt er het meeste resultaat uit als je niet alleen de content bekijkt, maar de opdrachten zelf ook gaat uitvoeren en de tips direct toepast! Dit is je kans om in actie te komen, jouw profiel te optimaliseren en actiever te worden op Instagram. Pas dan kun je meer mensen bereiken en verhoog je de interactie. 

Wat deze Zichtbaarheids Challenge uniek maakt

Persoonlijke betrokkenheid

Hoewel je de Zichtbaarheids Challenge in je eigen tempo doorloopt betekent dat niet dat je er helemaal alleen voor staat. Ik neem echt de tijd voor je en hoe actiever jij de Challenge volgt, hoe  meer waarde je eruit haalt. Je kunt namelijk opmerkingen plaatsen onder de content en laagdrempelig contact opnemen via Instagram DM. Een unieke experience met persoonlijke mini coaching. 

Enthousiasme & passie

Zelfs ondernemers die er tegenop keken of het spannend vonden om voor het eerst een praatstory, video of reel op te nemen zeggen dat mijn enthousiasme aanstekelijk werkt. Met mijn persoonlijke aanpak & inspirerende voorbeelden moedig ik je liefdevol aan om die drempels over te stappen. Hierdoor word je in korte tijd een stuk zichtbaarder. 

Strategische empathische blik

Ik deel niet willekeurig opdrachten. Door mijn wetenschappelijke achtergrond & kennis werk ik mijn online programma’s strategisch uit. Stap voor stap word je zichtbaarder en leer je een heleboel nieuwe dingen. Daarnaast verplaats ik me altijd in jouw doelgroep en kom je met mijn persoonlijke tips & adviezen nog verder. Alles zodat jij er meer resultaat uithaalt.

Klaar om zichtbaarder te worden op Instagram?

Meer dan 32 ondernemers gingen je voor!

De content van de Instagram Zichtbaarheids Challenge staat in een besloten Instagram account en je kunt meteen starten!

Nieuw online programma: de race van stille volgers naar enthousiaste fans

Wachtlijst geopend

Maak 4 pitstops & navigeer verder met behulp van de routekaart.
Claudia Carreiro Contentstrategie draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders