Groei - Claudia Carreiro Contentstrategie

Klaar om te groeien op Instagram?

Kies wat bij jou past: een challenge, training of 1-op-1 coaching

Wil jij mee op ontdekkingsreis?

Activerende opdrachten & persoonlijke aanmoediging

Zichtbaarheid is een belangrijk thema waar je dagelijks aan kunt werken. Door te ontdekken wat jou anders maakt dan de ‘concurrent’ word je positionering sterker. 

Zijn dit herkenbare gedachtes voor jou? 

Word uitgedaagd met opdrachten, bekijk inspirerende video's en durf zichtbaar te zijn.

Wil je nog meer persoonlijke tips & adviezen?

Meer ruimte voor uitleg & uitwerking

Hoewel je tijdens mijn challenges mijn persoonlijke betrokkenheid ervaren hebt, kan ik via een 1-op-1 strategie sessie nog meer de diepte ingaan. Via DM is het niet mogelijk om alles tot in detail uit te leggen. 

Tip: neem een strippenkaart zodat je nog meer stappen kunt maken!

Ik was eerst vooral iemand die lekker anoniem kon scrollen en nu moet ik zelf een schijnwerper pakken. De Zichtbaarheids Challenge heeft mij echt geholpen om de insta-drempel over te komen, daarnaast heb ik veel praktische tips en inzichten gekregen. Ik vind Claudia's betrokkenheid ook zo fijn en oprecht.

Een heel goede ervaring met Claudia! Ik wilde graag korte feedback en een frisse blik op mijn social media-aanpak. Claudia bood precies wat ik zocht! Ze leefde zich in, begreep mijn wensen en product heel goed en gaf waardevolle tips. Een aanrader voor iedereen die aan de slag wil met zijn contentstrategie!"

Ik vond het lastig om goed zichtbaar te zijn op Instagram en had soms geen idee wat en wanneer ik zou kunnen posten. De training is onwijs goed in elkaar gezet! Sommige dingen wist ik helemaal niet! De ideeën beginnen te komen. M'n to-do lijst wordt groot!

Krijg direct toegang tot de Groei Academy met modules, ga aan de slag met het werkboek en ontvang wekelijkse inspiratiemails + online support wanneer jij vastloopt.

Wil je graag alle ins & outs leren van Instagram?

Start met een online training [DIY]

Is het jouw doel om een waardevol account op te bouwen? Zie je vooral het eindresultaat en heb je een concreet plan nodig hoe je dat stap voor stap gaat bereiken?

Is dit herkenbaar voor jou:

Wil je graag 6 weken samenwerken?

Kies voor het 1-op-1 Instagram Groei Traject [EXPERT]

In mijn videomodules wordt alles helder en deel ik genoeg content inspiratie voor diverse vakgebieden. Toch vinden ondernemers het lastig om uiteindelijk zelf die vertaalslag te maken naar hun eigen Instagram bedrijfsprofiel. 

Wil jij graag samen werken aan jouw unieke Instagram contentstrategie? Telkens weer met een frisse blik naar jouw account kijken, stap voor stap jouw profiel optimaliseren, genoeg content inspiratie hebben én motivatie om zichtbaar te blijven?

Nadat we het traject afronden ontvang je 1 maand DM coaching cadeau. Ik ben beschikbaar als je nog vragen hebt of advies nodig hebt.
"Je was goed bereikbaar en stond altijd voor ons klaar. In het werkboek gaf je reactie op onze vragen, tijdens de sessie was je goed voorbereid en op Instagram via DM kregen we leuke tips. We hebben zowel nieuwe inspiratie als motivatie, omdat we nu met een plan kunnen starten. We snappen eindelijk hoe het werkt! Claudia, nogmaals bedankt voor je hulp. Het was een leerzaam en ook zeer leuk traject om te volgen."
Tanja & Stefan van It's Pawsome
Duurzame, vegan kleding merk
"Ik heb bij Claudia het Instagram Groei Traject gevolgd en dit verliep echt boven verwachting. Ik was helemaal niet thuis hierin, maar Claudia heeft mij door haar expertise, rust en de vertaling naar Jip en Janneke taal mij het vertrouwen gegeven dat Instagram niet alleen is voor jongeren, maar je dit zelfs op oudere leeftijd en zonder veel kennis je eigen kan maken. Ze is helder, geeft heel passende voorbeelden die aansluiten aan je eigen werkveld. Top!"
Marjolijn Knippels
Trauma therapeut

Dit is wat ondernemers nog meer over mij zeggen!

5/5

Instagram Challenge | Masterclass Reels | Instagram adviesrapport | Instagram strategie gesprek

Nieuw online programma: de race van stille volgers naar enthousiaste fans

Wachtlijst geopend

Maak 4 pitstops & navigeer verder met behulp van de routekaart.
Claudia Carreiro Contentstrategie draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders