Klantervaringen - Claudia Carreiro Contentstrategie

Bereik meer mensen met jouw unieke missie op Instagram

Haal als kleine ondernemer meer resultaat uit Instagram

Lees de ervaringen van kleine ondernemers. Ook zij vonden het eerst spannend om zichtbaar te worden!
0 + unieke ondernemers
geadviseerd over Instagram marketing & geholpen om verder te groeien

En bijzondere samenwerkingen met bedrijven & bijdragen aan afstudeeronderzoeken waaronder:

"Het stroomt, echt zo dankbaar!"

Na de Instagram strategie sessie kwam een eerste samenwerking binnen via Instagram

“Ik ben een nieuw creatief project begonnen ‘made with YADE’. Het is mijn droom dit full-time te willen doen. Ik heb al diverse accounts gehad voor creatieve projectjes, maar dat was allemaal voor de lol. Nu wil ik er echt professioneel iets van gaan maken. Bij Instagram expert kwam je tevoorschijn. Ik doe veel op gevoel, en bij het zien en lezen van jouw website kreeg ik meteen een goed gevoel. Ook de laagdrempeligheid van alleen een eerste gesprek inplannen beviel.”

Na onze samenwerking:

“Toch meer volgers, haha. Maar erg van bewust dat dat niet mijn doel meer is. Ik wil van de volgers die ik heb trouwe fans maken. Mijn Insta ziet er zoveel levendiger uit. Het vormt echt een weerspiegeling van mezelf. En daar ben ik heel blij mee. Ik heb veel meer interactie, aanbiedingen voor samenwerkingen en m’n eerste bestelling!

Ik erg dankbaar voor je ondersteuning. Voelt als een geschenk dat je op m’n pad bent gekomen.

"Ik heb een heel fijn gesprek gehad met Claudia. Ze duikt echt in dat wat je doet en dat voelt zo waardevol! De instagram analyse en vooral het document met aantekeningen zijn super. Het maakt voor mij scherp waar ik aandacht aan mag geven, maar nog belangrijker misschien.... de durf er mee aan de slag te gaan en het naar een volgend level te brengen. Dankjewel mooie Claudia, ik blijf je zeker volgen! Liefs Lenny @madewithyade"
Lenny @madewithyade
Kinder illustraties

Instagram Challenge

"Ik merkte dat Instagram aan het veranderen was. Ik heb een tijd gehad dat ik het echt verschrikkelijk vond. Ik vond het lastig en ik merkte dat ik informatie zocht hoe ik daar mee om moest gaan. Door Claudia raakte ik gemotiveerd én geïnspireerd om met Instagram bezig te zijn en het werd zelfs leuker."
Thessa Engberts - Zaaien en Oogsten
Thessa @zaaienoogsten
Christelijke kaarten webshop

Start met de 10-daagse Zichtbaarheids Challenge

Kom tot de kern van jouw verhaal en deel authentieke content op Instagram

Tijdens de 10-daagse Zichtbaarheids Challenge kwam Lenny tot de kern van haar verhaal. Ze ontdekte hoe ze verschillende soorten content strategisch in kon zetten en kreeg meer interactie met haar volgers. Daarnaast heeft de challenge haar een heel huisstijlboek opgeleverd, zijn er toffe samenwerkingen op gang gebracht en heeft ze tijdens het volgen van de challenge haar werk aan de muur verkocht. Binnenkort hangt haar illustratie in een praktijkruimte!

Je krijgt zo snel mogelijk toegang tot een besloten Instagram account zodat je meteen kunt starten met de opdrachten!

0 + persoonlijke adviezen
Adviesrapporten, video analyses & 1-op-1 strategie sessies
Het is niet meer mogelijk om een adviesrapport aan te vragen, maar na een Instagram strategie gesprek ontvang je direct mijn aantekeningen. Tijdens onze 1-op-1 strategie sessie licht ik alles duidelijk toe en laat ik zien welke kansen jij laat liggen!
Ontdek jouw unieke groeipunten!

Wil je gemotiveerd blijven? Bestel dan meteen een strippenkaart met 5 sessies!

Tips & adviezen direct toepassen

De vindbaarheid van edelstenen winkel More than Stones is enorm vergroot

Voor Anneloes & Edwin heb ik een persoonlijk adviesrapport gemaakt. Hierna konden zij meteen zelf aan de slag. In korte tijd is hun account enorm gegroeid! Ze zijn vindbaarder en zichtbaarder voor de juiste doelgroep.

We hebben een mooi en persoonlijk verslag mogen ontvangen boordevol tips. Hier zijn we erg blij mee en hebben de eerste acties al in gang gezet. Claudia, bedankt!”

Het is niet meer mogelijk om een Instagram account check aan te vragen. In plaats daarvan kun je rechtstreeks in mijn agenda een 1-op-1 strategie sessie inplannen. Er is dan meer ruimte om dingen te verduidelijken, demonstreren en uit te leggen! Of pak het meteen goed aan en start met het Instagram Groei Traject inclusief persoonlijke begeleiding.

Peretta van Hartjeperpost

"Zonder haar had ik nooit gedurfd om mijzelf op Instagram te laten zien als gezicht achter mijn bedrijf"

Ik heb in haar persoonlijk een motivator gevonden op het gebied van zichtbaarheid op Instagram. Zonder haar had ik nooit gedurfd om mijzelf (meer) op Instagram te laten zien als gezicht achter mijn bedrijf.

Ik kan eenieder aanraden om @claudiacarreiro.strategie te volgen en een masterclass, strategie sessie of Instagram Groei Traject te volgen. Ze heeft mij duidelijke tips gegeven over hoe ik mijn Instagram account nog beter zou kunnen inzetten om o.a. mijn missie en visie meer naar voren te brengen en mogelijke nieuwe klanten via Instagram aan te spreken. En het fijne is, Claudia zegt niet alleen wat er niet goed is, maar benadrukt ook wat wel al goed is.

Ze denkt graag mee in oplossingen en draagt duidelijke verbeterpunten aan. Ze maakt haar verbeteringen ook visueel. Het is daardoor net alsof Claudia je aan de hand neemt door een nieuwe versie van jouw eigen Instagramaccount te schetsen.

Lieve Claudia, bedankt voor jouw tips, inspiratie en betrokkenheid!”

Zelf aan de slag met Instagram reels

Meer dan 15 duizend views en meer bereik

Na het volgen van de Reels challenge en masterclass Reels raakte ze gemotiveerd om zichzelf meer te laten zien op Instagram. Hierdoor bereikte Peretta meer mensen met haar webshop. 

Ook aan de slag met Instagram reels?

Tip: volg het Instagram Groei Traject. Je ontvangt de verdiepende masterclass Reels dan als bonus en nog veel meer!

Een totaal pakket: videomodules, werkboek, strategie sessies en 1-op-1 support

Een Instagram expert die zich goed kan inleven in ons bedrijf

“Als kleine ondernemers in een druk bezette concurrerende markt, is het uitdagend je te onderscheiden. Het feit dat je voor de kleine ondernemers aan de slag bent, was voor ons een fijne pre om het gesprek aan te gaan. 

Het is fijn om van een (onafhankelijk) expert te horen wat uiteindelijk helpt om onze doelen te bereiken. Iemand die zich kan inleven in ons bedrijf. Met één Instagram strategie gesprek heb je ons al enorm goed geholpen met allerlei tips en adviezen ter verbetering van onze Instagram. Het totaalpakket van het 1-op-1 Instagram Groei Traject met nog meer persoonlijke sessies sprak ons aan.”

"Veel geleerd over het gebruik van Instagram en wat er allemaal mogelijk is. Daarnaast ook wat je al kunt doen door juiste keuze van doelgroep en het bereik hierin, o.a. gebruik van hashtags, locaties, klantonderzoek. Ook fijne tips en tricks die we anders nooit hadden geleerd. We hebben zowel nieuwe inspiratie als motivatie, omdat we nu met een plan kunnen starten. We snappen eindelijk hoe het werkt!"
0 + deelnemers
Instagram masterclasses, workshops & trainingen
Na het bekijken van mijn masterclasses kun jij meteen aan de slag! Het maakt niet uit of je producten verkoopt of een kennisondernemer bent. Ik geef allerlei voorbeelden voor diverse vakgebieden en alle tips zijn toepasbaar voor elke type ondernemer!

Leer alle ins & outs van Instagram zodat jij organisch kunt groeien!

Tekstblad nr 4, 2019 - Influencers op Instagram - bachelorscriptie product placement VU Claudia Lopes Carreiro

Wetenschappelijke publicatie (#9 tekstblad 2019) en masterclass Vrije Universiteit Amsterdam

Resultaten van mijn uniek bachelorscriptie onderzoek naar product placement op Instagram

Ik heb onderzocht welke vormgeving het beste past bij welke productcategorie. De resultaten daarvan werden gepubliceerd in wetenschappelijk tijdschrift over influencer-marketing. Daarnaast heb ik een nieuwe pre-university college masterclass ‘De Invloed van Influencers’ opgezet aan de VU. Ik heb scholieren vier maanden lang begeleid tijdens hun eigen onderzoek naar beeldkenmerken op InstagramMeer hierover deel ik in het Instagram Groei Traject.

"Het onderwerp van de Masterclass was geïnspireerd door je bachelorscriptie. Je was van onschatbare waarde bij de organisatie en de feedback, ook in de klas met de middelbare scholieren."
dr. Luuk Lagerwerf @vuamsterdam
Hoofddocent communicatie & bachelorscriptie begeleider

Doe ook mee met een Instagram Challenge!

Enthousiaste reacties van ondernemers

Krijg toegang tot een besloten Instagram account vol met activerende video’s, effectieve opdrachten, strategische informatie & inspirerende voorbeelden die jou aanmoedigen om zichtbaarder te worden op Instagram.

Mijn unieke elementen & werkwijze

Persoonlijke betrokkenheid

Of je nu mijn Instagram Challenge volgt met andere ondernemers, een masterclass in jouw eigen tempo bekijkt of mijn DIY Instagram Groei Traject volgt. Ik neem altijd de tijd om te zien wie ik help. Je kunt laagdrempelig contact met me opnemen via Instagram DM.

Enthousiasme & passie

Zelfs ondernemers die er tegenop keken of spannend vonden zeggen dat mijn enthousiasme aanstekelijk werkt. Met mijn persoonlijke aanpak motiveer en inspireer ik ondernemers om zichtbaarder te worden op Instagram.

Strategische empathische blik

Ik deel niet zomaar over de nieuwste Instagram functies, ik kijk altijd eerst hoe jij er het meeste resultaat uit kunt halen.  Ik verplaats me altijd in jouw doelgroep en geef persoonlijke tips & adviezen zodat jij verder kunt groeien.

Video review - Melany (@beau_accessoires)

Nog een ondernemer vertelt over de Zichtbaarheids Challenge

Melany twijfelde eerst of ze mee wilde doen met de Zichtbaarheids Challenge. Ze vroeg me via DM of het specifiek over Instagram stories ging.  📩 Mijn antwoord? Nee, het is een contentmix. Alle contentvormen samen heb je namelijk nodig op Instagram om jouw verhaal zo goed mogelijk te vertellen en mensen aan te trekken. “Yes, ik doe mee!” Hoewel ze zeker haar stories beter wilde benutten, ontdekte ze nog veel meer!

Ik zag haar creativiteit stromen tijdens de challenge. 🤩 Ze verbeterde haar profiel hier en daar en liet meer van zichzelf zien én horen. Haar verhaal delen, praatstories maken en vragen stellen aan haar doelgroep. Dat waren dingen die ze spannend vond. Wat als weer niemand reageert?

Met de Zichtbaarheids Challenge moedigde ik haar aan dit toch weer te proberen. Ik vertelde hoe ze haar stories het beste kon opbouwen en het leverde meer interactie op! Dat kan ook niet anders… als je vanuit je hart post, dan voelen mensen dat! 💌

Je kunt doelloos blijven scrollen op zoek naar inspiratie en jezelf blijven verstoppen. Of je kiest ervoor om jezelf te laten zien, op te vallen in de massa!

Persoonlijke betrokkenheid & enthousiasme

"Wat een bijzondere mensen trek jij aan!"

Als kleine ondernemer hoef je niet te schreeuwen alsof je op een drukke markt staat. Ik moedig je aan om vanuit jezelf stralend zichtbaar te worden zodat je de leukste klanten gaat aantrekken. Lang dacht ik ook ‘de zoveelste’ te zijn, totdat ik mijn unieke elementen begon in te zien. Dat gun ik jou ook! Vanuit passie & plezier (help ik jou) groeien op Instagram.

Ben jij de volgende die ik aanmoedig op Instagram?

Alle ins & outs leren van Instagram?

Ik kijk ernaar uit om jou te ondersteunen!

"Claudia verzorgt bij ons op de Voedselbank Rotterdam alle sociale media. Door het wel doordacht plaatsen van content door Claudia heeft dit de Voedselbank Rotterdam veel opgeleverd. Zij verstaat dit vak. We zijn zo spectaculair gestegen in onze volgers, waardoor wij een enorme toename in kleine donateurs en grotere donateurs hebben gekregen. Haar inzet, levert ons mede de omzet die we nodig hebben om wekelijks 6300 huishoudens van voedsel te voorzien. Claudia, namens de Voedselbank Rotterdam, de complimenten, je bent een top collega!"
Voedselbank Rotterdam logo
Helma Beker | Voedselbank Rotterdam
Hoofd Communicatie & PR
"Ik heb bij Claudia het Instagram Groei Traject gevolgd en dit verliep echt boven verwachting. Ik was helemaal niet thuis hierin, maar Claudia heeft mij door haar expertise, rust en de vertaling naar Jip en Janneke taal mij het vertrouwen gegeven dat Instagram niet alleen is voor jongeren, maar je dit zelfs op oudere leeftijd en zonder veel kennis je eigen kan maken. Ze is helder, geeft heel passende voorbeelden die aansluiten aan je eigen werkveld. Top!"
Marjolijn Knippels | Trauma & Relatie
Trauma therapeut
"Je was goed bereikbaar en stond altijd voor ons klaar. In het werkboek gaf je reactie op onze vragen, tijdens de sessie was je goed voorbereid en op Instagram via DM kregen we leuke tips. We hebben zowel nieuwe inspiratie als motivatie, omdat we nu met een plan kunnen starten. We snappen eindelijk hoe het werkt! Claudia, nogmaals bedankt voor je hulp. Het was een leerzaam en ook zeer leuk traject om te volgen."
Tanja & Stefan | It's Pawsome
Duurzame, vegan kleding

Kies uit het DIY of EXPERT traject met 1-op-1 begeleiding.

Nieuw online programma: de race van stille volgers naar enthousiaste fans

Wachtlijst geopend

Maak 4 pitstops & navigeer verder met behulp van de routekaart.
Claudia Carreiro Contentstrategie draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders