Instagram content gids | 24 inspirerende oefeningen & tips - Claudia Carreiro Contentstrategie

Herontdek het plezier op Instagram & trek klanten aan met jouw unieke feed

Beleef 24 magische momenten met mijn Instagram content gids

0 + unieke ondernemers
geadviseerd over Instagram marketing & geholpen om verder te groeien
0 + deelnemers
van diverse challenges over Instagram, Reels & Zichtbaarheid
0 + enthousiaste reviews
verzameld via Google, LinkedIn & Instagram DM

Content gids: 24 Magische Momenten

Laat je inspireren door mijn lessen, voorbeelden & creatieve opdrachten

Laat de content ideeën weer stromen

Krijg weer plezier in het verschijnen op Instagram zodat er kansen op je pad komen

Het is zo jammer om te zien dat kleine ondernemers strugglen met Instagram. Het algoritme lijkt niet mee te werken en je hebt het gevoel dat je alles voor niets doet. Je wordt opgeslurpt door die negatieve energie en piekert – misschien zelfs zonder dat je het doorhebt –  over alles wat nog niet lukt. De motivatie zakt steeds verder weg en het platform wat jij ooit zo leuk vond voelt niet meer als die plek. 
 
Je bent niet voor niets gestart en je kunt nog steeds heel veel mensen bereiken via Instagram. Het is tijd om het anders aan te pakken. 
 

Herontdek de fun & ga aan de slag met verschillende opdrachten.

Voor slechts 1 euro per les!

Laat je keer op keer weer verwonderen

24 reflectievragen & activerende opdrachten gebundeld (€24)

Door hetzelfde te blijven doen of te gluren bij je ‘concullega’s’ zul je nooit jouw favoriete klanten bereiken. Jij bent een onmisbaar element binnen jouw bedrijf en daar mag je nog veel meer van laten zien. Durf zichtbaarder te worden op jouw manier! 

Neem de tijd om te reflecteren & vernieuwen van jouw Instagram account. Haal inspiratie uit alle opdrachten en start met het zaaien zodat je er later van kunt genieten!

Ontvang de Instagram Content Gids direct in je mailbox. Kijk weer met een frisse blik naar jouw account & zet dagelijks nieuwe stappen.
50+ waardevolle bladzijdes gevuld met oefeningen, tips & voorbeelden.
"Een superleuke en zeer waardevolle Challenge. Op een rustige en duidelijke manier, met af en toe wat humor tussendoor, weet zij haar kennis over te brengen. Haar analyse van mijn Instagram Reels was enorm uitgebreid en ik heb er veel bruikbare tips aan overgehouden. Bedankt Claudia!"
Pascale @studiofabrini
Handgemaakte woondecoratie
"Claudia is echt een ideeënfabriek! Ze geeft enorm veel tips, biedt leerzame en leuke challenges aan en je kan op je eigen tempo werken. Bedankt voor de challenges en je oprechte manier van contact maken. Jouw ideeën en tips alleen al zijn goud waard."
Anja @huisjevanhofman.nl
Bijzondere edelstenen & affirmatiekaarten
"Super blij met wat ik heb geleerd van Claudia. Het heeft mijn creativiteit geprikkeld, ik ben meer tijd en energie in mijn content gaan steken en ik ben dus ook gegroeid! Claudia heeft goede ideeën en weet ook goed hoe je een persoonlijke touch kan verwerken en hoe je dus “echte” content maakt. "
Eva @atelier.vio
Kleurrijke handgeschilderde bloemenvazen
"Claudia is echt authentiek. Ze is zichzelf en dat merk je aan alles. Precies dat waardeer ik zo aan haar! Oh ja, en dat ze gewoon heel veel weet van haar vak. Ze is al meerdere keren mijn stok achter de deur geweest, en dat in heel korte tijd!"
Evi @kluttery_sieraden
Duurzame handgemaakte sieraden
Ben je nieuwsgierig... wat deel ik zoal in in deze content gids ?

Spoiler alert - content gids sneak peek

Houd je niet zo van verrassingen?

Ik vind het super leuk om anderen te verrassen, maar houd zelf ook niet zo van het onbekende. Soms is het lastig te duiden wat ik precies aanbied en inhoudelijk ga ik natuurlijk niet alles verklappen. Maar voor wie nieuwsgierig is, een kleine impressie.

De reflectievragen & concrete oefeningen helpen jou om duidelijker te communiceren en beter jouw ideale doelgroep te bereiken.  

Door vanuit plezier & dankbaarheid zichtbaar te worden zul je de leukste mensen aantrekken. Ik help jou om een unieke feed te creëren & dichtbij jezelf te blijven. 

“Wat moet ik nu weer posten?” Regelmatig lopen ondernemers vast terwijl er nog zoveel te delen valt. In mijn content gids deel ik allerlei voorbeelden & ideeën zodat jij niet ‘gewoon’ gaat posten, maar interacterende content gaat maken die relevant is voor jouw doelgroep. 

Wat mijn aanbod uniek maakt is dat ik er altijd een persoonlijke touch aan toevoeg. Dat ga je ervaren tijdens één van de 24 momenten. Met persoonlijke tips & adviezen kom je namelijk veel verder en krijg je nieuwe inzichten. 

Eigenlijk is het een Challenge die je in je eigen tempo kunt volgen. Wacht niet te lang en start!

Claudia Carreiro

Met mijn enthousiasme help ik ondernemers zichtbaarder worden

Creativiteit & doorzettingsvermogen. Die twee eigenschappen hebben mij keer op keer verder gebracht. Door telkens te kijken wat wel mogelijk was. Mijn bedrijf is daar een mooi resultaat van. 

Na het behalen van mijn Masterdiploma kon ik geen baan vinden waardoor ik in 2020 noodgedwongen een tijdelijke WW-uitkering aan moest vragen. Dat motiveerde mij om vrijwilligerswerk te gaan doen en… vele afwijzingen verder om dit nieuwe pad te volgen!

Als ondernemer op Instagram heb jij dat ook hard nodig! Je kunt gefrustreerd blijven door het algoritme of je kunt zelf in actie komen en jouw strategie erop aanpassen. Ik hoop dat mijn opdrachten jou mooie eye-openers geven en dat je weer plezier krijgt om te verschijnen op Instagram!

Nu aan te schaffen voor slechts €24. Ontvang 'm direct in je mailbox en ga meteen aan de slag!

Zoals ik ondertussen van Claudia gewend ben is het niet alleen leerzaam, er zit een element in van plezier. Dat, boven alles, maakt dat ik de stof niet alleen gretig opneem, maar dat ik daadwerkelijk zin heb om aan de slag te gaan. Het roept creativiteit en luchtigheid op bij me. Die combinatie van fun en informatief is echt geweldig!

Haar ideeën en voorbeelden zijn erg inspirerend. Verder kun je haar bij vragen altijd een bericht sturen en krijg je super snel een reactie! Super fijn!

Ik ben echt super blij dat ik het account van Claudia ben tegen gekomen op instagram, kan het niet vaak genoeg zeggen. Ze helpt echt vanuit haar hart ondernemers op weg om instagram nog beter in te zetten.

Claudia Carreiro Contentstrategie draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders